Cégünkről

Kezdőlap Rólunk Cégünkről
Cégünk 2006 óta áll Megbízóink rendelkezésére

Múltunk

Cégünk 2016-os alapításakor az volt a célunk, hogy az informatikai szolgáltató szektorban szerzett (ClickTech Informatika) tapasztalatokat és kialakított odaadó hozzáállást, hasonlóan bizalmi szolgáltatói szektorban kamatoztassuk.

Döntésünk helyesnek bizonyult. Alkalmazva az informatikai szektorban kialakított szolgáltatási elveinket, mára több nagyobb iroda takarítási feladatát látjuk el.

Jelenünk

Célunk a takarítási szektorban is, hogy megbízható cégünk magas színvonalú, minőségi munkát végezzen. Nap, mint nap a Megbízó oldalán álljon, feladatunkat észrevétlenül végezzük és végeredményképp Megbízóinkat és munkatársaikat tiszta, higiénikus környezet fogadja munkánk befejeztével.

Mindezeken felül rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi felelősség vállalást, így környezetbarát tisztítószereket használunk dolgozóink és ügyfeleink egészsége érdekében.

Jövőnk

A jövőben igyekszünk szaktudásunkat és csapatunkat tovább bővíteni, hogy továbbra is magas színvonalú szolgáltatásainkkal tudjunk Megbízóink rendelkezésére állni.

Filozófiánk

Munkánk során a megbízók által belénk vetett bizalomnak, mindig minden szempontból igyekszünk megfelelni, és hosszútávú közös együttműködés kialakítására törekszünk minden esetben.

2800

nm irodaterület

10

Helyszínen

8

Éve a szakmában

Munkánkra úgy tekintünk, hogy

Megbízóink személyes életterükbe (legyen az az iroda környezet, vagy az otthona) engednek be minket. Ezen bizalom tudatában és annak megfelelve végezzük tevékenységünket

Fontosnak tartjuk, hogy a ránk bízott feladatok alaposan, odaadással legyenek elvégezve, mintha a saját irodánkat, otthonunkat takarítanánk.

Mindezeken felül cégünk sohasem a gyorsan megszerezhető bevételre koncentrál, hanem törekszik előre tekinteni és hosszú távú együttműködésben gondolkodni. Hisszük (és tapasztaljuk), hogy előretekintő hozzáállásunk mindkét fél számára gyümölcsöző együttműködés kialakítását teszi lehetővé.