Csapatunk

Kezdőlap Rólunk Csapatunk
Orbán Andor

Orbán Andor

Tulajdonos

Azt hiszem elég hamar eldőlt, hogy informatikával fogok foglalkozni. Nem lehettem több nyolc évesnél. A gyermekkori álomból mára hivatás lett. A szakmán kívül időm jó részét Családom teszi ki. Emellett igyekszem minél több mozgást, sportot beiktatni az életembe.

ClickClean Kft. napi tevékenységében - kollégáimnak köszönhetően már - nem kell részt vennem, viszont a sok-sok év alatt szerzett ügyvezetői, szolgáltatói tapasztalatomat és a hozzáállásomat a cég alapításakor és azóta is folyamatosan képviselem a cég életében. Hiszem, hogy csak odaadó és előrelátó hozzáállással lehet hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatokat kialakítani mint munkavállalói, mint Megbízói oldalon.

Csapatunk

Csapatunk kialakítására folyamatosan nagy hangsúlyt fektetünk. Hisszük, hogy jó szolgáltatási szintet biztosítani csak megbízható és stabil csapattal lehetséges.

Ennek érdekében kollégáink kiválasztásakor nagy körültekintéssel járunk el, fontos szempont többek között a megbízhatóság, udvariasság, alapos és precíz munkavégzés. Igyekszünk számukra olyan munkahelyet és megbecsülést biztosítani, melynek köszönhetően ki tudunk alakítani egy hosszú távú együttműködését.

Mindezek szellemében, a ránk bízott feladatokat saját kollégáink végzik el. Cégünk nem alkalmaz alvállalkozót, vagy alkalmi munkavállalót.